Over mij

                                       Welkom bij GEZONDE VOETEN VLEUTEN.

IMG_0077

Ik ben Natasja Mouton-Rietveld

Ik ben al jaren, gelukkig, getrouwd met Ronald en heb met hem twee schatten van kinderen (Thijs en Floor) gekregen. Na geboren en getogen te zijn in Utrecht, zijn wij in 2004 als één van de eerste bewoners in de nieuwbouwwijk Vleuterweide neergestreken. Hier wonen wij nog altijd met veel plezier.

Ik heb ruime ervaring als administratief medewerkster in de gezondheidszorg. Ik heb hierin altijd veel contacten onderhouden met bijvoorbeeld ouderen en gehandicapten. De laatste jaren werd dit werk steeds minder leuk. Door de gehaastheid en de commerciele inslag waar het bedrijfsleven steeds meer mee te maken krijgt, werd het steeds moeilijker om er echt te zijn voor de mensen. De gesprekken moesten steeds korter worden want er wachtte alweer een volgende patient.

Nadat mijn, een beetje ingedutte, fascinatie voor voeten door een andere pedicure weer werd aangewakkerd vielen de puzzelstukjes steeds meer op zijn plaats. Ik besloot dan ook de brancheopleiding tot pedicure te gaan volgen.

In het voorjaar van 2016 heb ik mijn ProVoet gecertificeerde brancheopleiding afgerond waarna ik met veel plezier en enthousiasme, per 1 juli 2016, mijn eigen pedicure praktijk GEZONDE VOETEN VLEUTEN heb geopend.

Het is mijn ambitie om in deze groeikern die Vleuten – De Meern toch is, er als pedicure te zijn voor de inwoners. Met veel aandacht en zorg maar ook een stuk gezelligheid en kwaliteit wil ik al jullie voeten verzorgen. Dit doe ik in mijn praktijk aan huis in de gezellige wijk Vleuterweide.

Ik ben altijd bereid een stapje extra te zetten en kwaliteit heeft bij mij nog echt een betekenis.

Dus: Maak een afspraak en ervaar zelf waar ik voor sta.

Tot snel in mijn praktijk.

Natasja Mouton-Rietveld

GEZONDE VOETEN VLEUTEN

Beurréperenlaan 22, 3452 DE  Vleuten

06-16454027